Voordeelpakket

Het voordeelpakket is speciaal voor jou, als je regelmatig wilt genieten van een massage.

Bijvoorbeeld omdat je zwanger bent en gedurende je zwangerschap een aantal keren gemasseerd wilt worden. Of omdat er bij jou altijd veel te veel tijd overheen gaat voordat je weer een massage inplant (en je daar stiekem een beetje van baalt). Of omdat je weet dat je klachten krijgt als je niet regelmatig gemasseerd wordt. Of omdat je altijd druk bent met je werk en je gezin en weinig tijd voor jezelf hebt. Herkenbaar? Met het voordeelpakket weet je zeker dat er regelmatig een massage in je agenda staat.

Met het voordeelpakket:

  • Blijf je klachten vóór.
  • Neem je op tijd een rust-moment.
  • Heb je alle keus in mijn agenda qua data en tijdstippen, omdat je vooruit plant (plan je liever niet vooruit, dan kan dat natuurlijk ook).
  • Hoef je er niet steeds aan te denken om een nieuwe afspraak in te plannen.
  • Ben je (veel) voordeliger uit (10% korting).

“Gekozen voor het voordeelpakket van 5 massages van 60 minuten tijdens mijn zwangerschap! Ik heb genoten van iedere massage, je komt echt tot rust en je lichaam ontspant. Even een praatje voorafgaand aan de massage en daarna geeft Sandra ook aan lekker rustig te genieten en niet te blijven kletsen, zodat je ook even helemaal ontspant! Ik heb rug- en nekklachten en daar werd goed rekening mee gehouden! De massage wordt ook aangepast op de klachten die je op dat moment hebt. Echte aanrader!”

~ Danielle Langenhuijsen ~

Wat is een voordeelpakket?

Een voordeelpakket bestaat uit 5 massages naar keuze. Je bepaalt zelf wanneer je de massages inplant. Ook kun je het voordeelpakket delen met je partner of een vriendin. Het voordeelpakket is onbeperkt geldig. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld 3 zwangerschapsmassages tijdens je zwangerschap te laten plaatsvinden en 2 ontspanningsmassages na je bevalling.

Er zijn drie verschillende voordeelpakketten:

Voordeelpakket A

5x 30 minuten 5 massages van 30 minuten € 150,- (= € 15,- voordeliger) € 150.00

Voordeelpakket B

5x 60 minuten 5 massages van 60 minuten € 273,- (= € 27,- voordeliger) € 273.00

Voordeelpakket C

5x 90 minuten 5 massages van 90 minuten € 395,- (= € 40,- voordeliger) € 395.00

Wil je gebruik maken van het voordeelpakket? Stuur mij dan een e-mail (info@sandraverdijck.nl) of vraag ernaar in mijn praktijk.

Cadeaubon

Iedereen verdient het om te genieten van een massage. Geef daarom je zus, vriendin, collega of moeder een massage cadeau. De cadeaubon is onbeperkt geldig.

Bestel hem snel