Mijn aanpak

Je bent in veilige handen

Als je besluit om je te laten masseren, dan wil je natuurlijk wel dat het je wat oplevert. Op deze pagina lees je welke resultaten je kunt bereiken met zwangerschapsmassage. Ook vertel ik je over mijn visie en mijn aanpak, zodat je kunt bepalen of een massage in mijn praktijk bij jou past.

Zo voelen aanstaande mama’s zich vaak tijdens en/of na een zwangerschapsmassage

  1. Je laat de drukte achter je en je geniet van het moment. Even draait het helemaal om jou en je kindje.
  2. Je slaapt als een roos. Je valt beter in slaap, je kunt beter “je draai” vinden en je slaapt ook langer door, doordat je minder last hebt van klachten.
  3. Je voelt je energiek. Een zwangerschapsmassage is een fijne manier om je batterij weer op te laden. Eventuele spanningen worden losgelaten en er komt ruimte voor nieuwe energie.
  4. Je krijgt rust in je hoofd en in je lijf. Tijdens de massage ontspan je op een diep niveau. Je lichaam schakelt om van haast naar rust.
  5. Je voelt je fit en soepel. Een goede zwangerschapsmassage helpt tegen typische zwangerschapsklachten. Na de massage voel je je (weer) fit en heb je minder last van zwangerschapskwaaltjes.
  6. Je stress-niveau daalt. Een massage heeft een gunstig effect voor zwangere vrouwen met (langdurige) stress. Zeker als je je vaker laat masseren, kun je het ontspannen gevoel steeds beter vasthouden.

Mijn visie

Samen gaan we voor de beste massage. Niet 1 zwangerschapsmassage is precies hetzelfde. We kijken samen naar wat jij op dat moment nodig hebt en daar stem ik de massage op af. Iedere massage is hierdoor uniek.

Mijn aanpak

  1. Je bent in veilige handen. Een zwangerschapsmassage is geen “gewone” massage. Ik weet precies wat wel en niet gemasseerd mag worden als je zwanger bent.
  2. Je kunt lekker op je buik liggen. Als je niet lekker op de massagetafel ligt kan ik nog zo goed masseren, maar dan ben je afgeleid, dan kun je niet volledig ontspannen en is de massage minder effectief. Daarom lig je op een massagetafel met uitsparingen bij de buik en borsten, zodat je lekker op je buik kunt liggen. Alleen daarom zou je al een massage willen toch 😉
  3. In mijn praktijk draait alles om jou. Ik zorg voor een rustige en veilige omgeving, een goede uitleg en een luisterend oor, zodat jij kunt genieten en ontspannen. Klanten vertellen vaak dat ze zich bij mij op hun gemak voelen.
  4. Professioneel en betrokken. Ik ben specialist op het gebied van zwangerschapsmassage. Met mijn vakkennis kan ik je helpen. Maar daarnaast ben ik ook zwanger geweest, ben ik moeder én vrouw. Ik weet hoe slopend korte nachten kunnen zijn, hoe fijn het is om slippers te dragen, hoe lekker het is als je straks je gewone kleding weer aan kunt, hoe bijzonder de schopjes van je kindje zijn en hoe spannend de 20-weken echo is. Ik voel me erg betrokken bij mijn klanten.

“Ik hield veel vocht vast tijdens mijn zwangerschap. Sandra masseerde daarom niet alleen mijn rug, maar ook mijn benen, voeten, armen en handen. Zo kon ik er weer een aantal dagen tegen aan.”

~ Evelien van Boekel ~

“Ik was heerlijk ontspannen na de zwangerschapsmassage. Dit merkte mijn man ook. Erg fijn! Ik vind Sandra ook heel professioneel. De manier hoe ze met mij om ging, hoe ze de tijd nam en haar super duidelijke (en rustige) manier van alles uitleggen was ook super fijn! Heel jammer dat je zo ver weg woont! Als we weer in de buurt zijn, komen we zeker nog een keer genieten.”

~ Manon van Beers ~

“De zwangerschapsmassage is echt heel goed bevallen. Ik heb die nacht ook geslapen als een roosje.”

~ Jennifer Latten ~

Nu je meer weet over mijn aanpak, kun je hier meer lezen over zwangerschapsmassage.

Cadeaubon

Iedereen verdient het om te genieten van een massage. Geef daarom je zus, vriendin, collega of moeder een massage cadeau. De cadeaubon is onbeperkt geldig.

Bestel hem snel