Hoofdpijnmassage

Hoofdpijnmassage om hoofdpijn te verzachten, te verminderen of zelfs op te lossen

Herken jij 1 of meerdere van onderstaande klachten bij jezelf? Dan raad ik je aan om voor een hoofdpijn massage te kiezen.

Je hebt last van gespannen nek- en schouderspieren. Je voelt dat de pijn vanuit je nek en schouders doortrekt naar je hoofd. Dit komt bijvoorbeeld door een verkeerde houding, veel computer werkzaamheden of stress. Of je bent een bezige bij en je neemt weinig tijd voor ontspanning. Je voelt een drukkende pijn aan beide zijden van je hoofd of de bovenkant van je nek. Soms voel je een strakke band om je hoofd of je bent misselijk.

Jouw hoofdpijn heeft een duidelijk begin en een einde. Waarbij de pijn aan één kant van het hoofd zit. De hoofdpijn is zeer intens en gaat vaak samen met misselijkheid en braken. Tijdens zo’n aanval wil je eigenlijk alleen maar in het donker liggen, zonder geluid.

Je bent zwanger en je hebt regelmatig last van hoofdpijn. Hoofdpijn komt vaak voor tijdens het 1e en 3e trimester van je zwangerschap. Sommige aanstaande mama’s hebben helaas de hele zwangerschap hoofdpijn. Ook al ben je super blij dat je een baby krijgt, die hoofdpijn hangt wel als een donderwolkje boven je zwangerschap.

Je bent vaak verkouden en krijgt hoofdpijn door verstopte holtes. Of je hebt last van je darmen in combinatie met hoofdpijn. Bijvoorbeeld bij verstopping.

Hoofdpijnmassage…

  • Werkt aardend (trekt de energie/spanning naar beneden, uit het hoofd).
  • Helpt om de spieren in je hoofd, schouders en nek te ontspannen.
  • Werkt preventief om de hoofdpijn minder vaak terug te laten komen of minder intens.
  • Zorgt voor een diepe ontspanning.
  • Helpt je om je evenwicht terug te vinden.
  • Geeft je rust, waardoor je lichaam kan herstellen en zijn balans terugvindt.

…Om zo de hoofdpijn te verzachten, te verminderen en in sommige gevallen zelfs op te lossen.

Door deze elementen profiteer je het meest van je Hoofdpijnmassage

  • Je wordt ontvangen in een sfeervolle en rustgevende massagepraktijk.
  • Elke soort hoofdpijn heeft zijn eigen massagebehandeling. Bij migraine krijg je dus een andere massage dan bij spanningshoofdpijn en weer een andere massage bij hoofdpijn tijdens de zwangerschap. De Hoofdpijn massage wordt helemaal op jou afgestemd.
  • Je wordt gemasseerd met massage-olie die extra ondersteunend werkt om de hoofdpijn te verlichten.
  • Je krijgt aanvullende adviezen om je hoofdpijn te verminderen.

“Ik had vooral last van hoofdpijn tijdens mijn zwangerschap, maar na de massage heb ik geen hoofdpijn meer gehad, dus dat was super. Ik raad het iedereen aan.”

~ Linda van der Veen ~

“Zowel mijn hoofdpijn als nekklachten zijn een stuk minder geworden sinds ik naar Sandra ga voor de hoofdpijnmassage. Hele fijne praktijk!”

~ Anke Heesakkers ~

Geschikt voor jou?

Een Hoofdpijnmassage is geschikt voor jou als je regelmatig last hebt van/gevoelig bent voor spanningshoofdpijnmigraine, hoofdpijn tijdens de zwangerschap, hoofdpijn door verkoudheid of hoofdpijn in combinatie met darmklachten. Je hoeft niet perse hoofdpijn te hebben op het moment dat de afspraak plaatsvindt. Veel van mijn klanten boeken ook een Hoofdpijnmassage in een drukke en/of stressvolle periode om hoofdpijn te voorkomen.

Wil jij je hoofdpijnklachten aanpakken?

Plan dan een afspraak in via de online agenda. Kies een dag en tijd die jou het beste uitkomt. Je ontvangt per mail een bevestiging van je afspraak. Vooraf betalen is niet nodig. Je betaalt na afloop van je massage.

Hoofdpijnmassage

45 minuten Een massage passend bij jouw type hoofdpijn. € 60.00

Combi: Hoofdpijn- en Ontspanningsmassage

60 minuten We starten met de hoofdpijnmassage en eindigen met een rug-, nek en schoudermassage. € 75.00

Combi: Hoofdpijn- en Ontspanningsmassage

90 minuten We starten met de hoofdpijnmassage en gaan aansluitend verder met een ontspanningsmassage. We bespreken vooraf wat jij graag gemasseerd wilt hebben. € 105.00

Cadeaubon

Iedereen verdient het om te genieten van een massage. Geef daarom je zus, vriendin, collega of moeder een massage cadeau. De cadeaubon is onbeperkt geldig.

Bestel hem snel