Zwangerschapsmassage

Hoe je meer rust, ontspanning en energie krijgt, zodat je nog meer kunt genieten van je zwangerschap

Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap! Geniet van deze bijzondere tijd.

Heb je het gevoel dat de zwangerschap aan je voorbij vliegt? Naast een drukke baan of de zorg voor je andere kind(eren) ben je ook zwanger. De tijd vliegt en voor je het weet zijn die 9 bijzondere maanden voorbij.

Baal je van typische zwangerschapsklachten, zoals hoofdpijn, slecht slapen, rugpijn of kramp? Hoe vaak heb je al gehoord dat die klachten “er nu eenmaal bij horen”? Het lijkt wel of je als aanstaande mama niet mág klagen. Onzin. Bovendien kun je er iets aan doen.

Merk je dat het soms moeilijk is om dagelijks te ontspannen en te genieten van je zwangerschap? Ontspanning is bijna net zo belangrijk als eten en drinken. Zeker nu je zwanger bent. Stress is niet goed voor je baby.

Wie ben ik?

“Ik ben Sandra Verdijck en ik kan je helpen om meer te genieten van je zwangerschap. En daar hoef je zelf niets voor te doen ;-). Je hoeft alleen maar te gaan liggen op mijn speciale massagetafel en ik doe de rest. Ik heb mij gespecialiseerd in massages voor aanstaande mama’s, dus ik weet precies wat er nodig is om een goede en verantwoorde zwangerschapsmassage te geven.

Ook heb ik een aanvullende opleiding gevolgd om vrouwen die tijdens de zwangerschap last hebben van hoofdpijn te behandelen met een speciale HoofdpijnMassage. Daarnaast ben ik ook zwanger geweest (ik heb drie geweldige zoons gekregen) en weet ik hoe heerlijk het is om gemasseerd te worden tijdens deze bijzondere periode, die niet altijd vol rozengeur en maneschijn is.”

Zou het niet heerlijk zijn als…

 • Jij je rustig en ontspannen voelt
 • Je zwangerschapsklachten verminderen
 • Je slaapt als een roos
 • Je even bewust stil staat bij je zwangerschap en het kindje in je buik
 • Je meer energie krijgt

Zodat je méér kunt genieten van je zwangerschap?
Met een zwangerschapsmassage kun je dat bereiken! 

De voordelen van een zwangerschapsmassage

Je ontspant al tijdens de massage. En dat ontspannen gevoel verdwijnt niet op het moment dat je de deur achter je dicht doet en naar huis gaat. Dat relaxte gevoel houd je zeker nog vast. En als jij ontspannen bent, is dat ook goed voor je baby.

Je kindje reageert op de massage. Dat is heel leuk om te ervaren. Het ene kindje wordt heel rustig en het andere kindje gaat juist flink bewegen.

Een zwangerschapsmassage verlicht typische zwangerschapsklachten, zoals hoofdpijn, rugpijn, nek- en schouderpijn, bekkenklachten, vocht vasthouden, (kuit)kramp, vermoeidheid, slecht slapen, rusteloze of vermoeide benen, pijnlijke voeten en misselijkheid.

Uit onderzoek is gebleken dat zwangerschapsmassage de kans op een vroeggeboorte verkleint. Vrouwen die regelmatig een zwangerschapsmassage ondergingen, kregen minder vaak een vroeggeboren baby in vergelijking tot een groep zonder massages. Ook was de kans op een te lichte baby kleiner.

“Ik vond de zwangerschapsmassage echt zo lekker ontspannen. De ruimte is mooi en voelt warm. De tafel met buikuitsparing is een uitvinding zeg, wat heerlijk om weer even op mijn buik te kunnen liggen. De massage was fijn, gedoseerd, echt ontspannend. Dit had ik veel eerder moeten doen!

~ Kelly van Bergen ~

“Ik heb genoten van de zwangerschapsmassage. Ik vond het vooral heerlijk ontspannend en dat gevoel heb ik meegenomen de dag in. Het masseren van mijn schouders en nek heeft me goed gedaan. Dat heeft echt verlichtend gewerkt.”

~ Marloes van den Heuvel ~

“Ik vond de zwangerschapsmassage heerlijk en ik was echt helemaal ontspannen. Ik heb sindsdien goed geslapen en voel me energieker.”

~ Ingrid Verkuijlen ~

Deze elementen maken van jouw zwangerschapsmassage een geweldige ervaring

 • Tijdens de massage lig je op een speciale massagetafel met buik- en borstuitsparingen, zodat je weer eens lekker op je buik kunt liggen. Je buik wordt volledig ondersteund met een verstelbare band, zodat je comfortabel ligt.
 • Je wordt ontvangen in een veilige, sfeervolle massagepraktijk.
 • We kijken naar jouw wensen en wat jij op dat moment nodig hebt en daar stem ik de massage op af. Geen enkele massage is dus hetzelfde.
 • Er is genoeg tijd om nog naar het toilet te gaan, vragen te stellen en je rustig uit- en aan te kleden.
 • Je wordt gemasseerd met een heerlijk geurende en verzorgende massage olie, die speciaal voor aanstaande mama’s is samengesteld.
 • Je buik wordt niet gemasseerd, tenzij je dit graag wilt.

Goed om te weten

Zwangerschapsmassage is mogelijk vanaf 3 maanden zwangerschap en is geschikt voor vrouwen met een gezonde zwangerschap. Je kunt je laten masseren tot aan de bevalling.

Je mag een Zwangerschapsmassage altijd kosteloos annuleren. Dus wordt je baby eerder geboren of voel je je niet goed genoeg om naar de praktijk te komen? Laat het even weten, dan worden er geen kosten in rekening gebracht.

Even geen piepende telefoon en Facebook die om jouw aandacht vragen

Er is sowieso niemand die om jouw aandacht vraagt. Je hoeft er niet op je mooist uit te zien. Je hoeft niet leuk of grappig te zijn. Je hoeft niets te bedenken om het gesprek gaande te houden en je hoeft al helemaal niet op de tijd te letten. Het enige wat je doet is gaan liggen, om vervolgens ontspannen weer te vertrekken. Een zwangerschapsmassage is een mini-vakantie, pure verwennerij alleen voor jou.

De tarieven van deze mini-vakantie zijn:

Zwangerschapsmassage of Hoofdpijnmassage

30 minuten Kort maar effectief. Bijvoorbeeld rug, nek en schouders of de speciale HoofdpijnMassage. € 45.00

Zwangerschapsmassage of Hoofdpijnmassage

60 minuten Heerlijk ontspannen van top tot teen. Bijvoorbeeld de hele achterzijde. Als je wilt kun je een Zwangerschapsmassage combineren met een HoofdpijnMassage. € 75.00

Zwangerschapsmassage of Hoofdpijnmassage

90 minuten Ontspannen op z’n best. Zowel voor- als achterzijde. Als je wilt kun je een Zwangerschapsmassage combineren met een HoofdpijnMassage. € 105.00

Ben jij er klaar voor om nog meer te genieten van je zwangerschap?

Klik dan hier om eenvoudig en snel jouw zwangerschapsmassage in te plannen in de online agenda. Kies een dag en tijd die jou het beste uitkomt. Je ontvangt per mail een bevestiging van je afspraak. Vooraf betalen is niet nodig. Je betaalt na afloop van je massage

Cadeaubon

Iedereen verdient het om te genieten van een massage. Geef daarom je zus, vriendin, collega of moeder een massage cadeau. De cadeaubon is onbeperkt geldig.

Bestel hem snel