Welke massage past bij jou?

Op deze pagina vind je een beknopt overzicht van alle massages. Kies de massage die het beste bij je past en lees er meer over.

Zwangerschapsmassage

Speciaal voor aanstaande mama's. Een zwangerschapsmassage verlicht typische zwangerschapsklachten, zoals vocht vasthouden, kuitkramp en slecht slapen en zorgt voor meer rust en ontspanning. Lees meer over de zwangerschapsmassage.


Ontspanningsmassage

Voor iedereen die niet zwanger is, maar wel goed voor zichzelf wil zorgen. Door een ontspanningsmassage verminderen klachten zoals hoofdpijn, stress en rug- en nekpijn. Lees meer over de ontspanningsmassage.

Hoofdpijn massage

Om hoofdpijn te verzachten, te verminderen of zelfs op te lossen. Geschikt bij spanningshoofdpijn, migraine, hoofdpijn tijdens de zwangerschap, hoofdpijn door verkoudheid of hoofdpijn in combinatie met darmklachten. Lees meer over de hoofdpijn massage.

 

Hotstonemassage

Een massage met warme olie en warme stenen. Voor stressvermindering, ontspanning van stijve spieren en een betere doorbloeding. Ideaal als het buiten koud is. Lees meer over de hotstonemassage.

Vlindermassage

Laat spanningen en blokkades los, kom dichter bij jezelf en voel je meer in balans met de zachte vlindermassage. Door zijn zachtheid is deze massage ook geschikt voor zwangeren. Lees meer over de vlindermassage.

 

KIOM massage

Zorgt voor een diepe ontspanning en brengt je energie weer in balans. Lees meer over de KIOM massage.

 

Voordeelpakket

Speciaal voor jou als je regelmatig én voordelig wilt genieten van een massage. Lees meer over het voordeelpakket.