Meer rust en ontspanning tijdens je zwangerschap

Sandra Verdijck Massagepraktijk is er voor aanstaande mama’s die willen genieten van hun zwangerschap. Voor vrouwen die deze bijzondere tijd niet zomaar aan zich voorbij willen laten gaan. Voor vrouwen die uitkijken naar en blij worden van een moment van rust en ontspanning. Voor vrouwen die zich energiek en relaxed willen voelen.

Dit zijn vaak aanleidingen voor aanstaande mama's om zich te laten masseren:

Je wilt gewoon eens lekker ontspannen tijdens je zwangerschap. Je vindt tijd voor jezelf belangrijk. Even geen werk, klusjes of andere verplichtingen, maar alle aandacht voor jou en je kindje.

Je wilt eindelijk weer eens een nacht lekker slapen. Door bekkenklachten lig je niet lekker meer en als je je omdraait in je slaap word je steeds wakker. En áls je dan een keer slaapt, schrik je wakker van de kuitkramp. Je kijkt er naar uit om uitgerust wakker te worden.

Je bent snel moe, de zwangerschap vraagt veel van je lijf.
 Energie waar ben je? Na een dag werken lig je afgebrand op de bank.

Je wilt meer rust in je hoofd en in je lijf.
Stilzitten is niks voor jou. Zwanger zijn is geen ziekte, dus doe je het liefst dezelfde dingen als vóór dat je in verwachting was. Maar aan het eind van de dag voel je aan je lijf dat je te veel hebt gedaan.

Je baalt van typische zwangerschapskwaaltjes zoals vocht vasthouden of rugpijn. Je wilt je fit voelen en genieten van je zwangerschap.

Je maakt je zorgen, hierdoor voel je je weleens depri of gestresst. Je maakt je vaak zorgen over de baby of over de toekomst. Dat levert je stress op waar je van af wilt.

Reacties van klanten

"Ik heb echt genoten van de zwangerschapsmassage. Ik had vooral last van hoofdpijn, maar na de massage heb ik geen hoofdpijn meer gehad, dus dat was super. Ik raad het iedereen aan." Linda van der Veen

"Hoe fijn na maanden niet meer op je buik te kunnen liggen, even een uurtje in m'n favoriete houding te liggen en dan helemaal zenn worden door de heerlijke zwangerschapsmassage! Met mijn 38 weken zwangerschap was ik echt even toe aan dit moment. Echt een aanrader dames!" Danielle Dekkers

"De beste massage die ik ooit heb gehad!" Loes Raijmakers

Ben jij toe aan een massage?

Als (bijna) moeder is het vaak zoeken naar tijd voor jezelf. Thuis lukt dat niet altijd. Of je hebt last van klachten, die je aan wilt pakken. Een zwangerschapsmassage is voor vrouwen die voor zichzelf kiezen én hun kindje, omdat een ontspannen mama zorgt voor een ontspannen baby. Mijn klanten komen om deze redenen naar mijn praktijk. Even niets, even rust, gewoon genieten van een massage, samen met je kindje. Zodat je opgeladen, fit en ontspannen weer naar huis gaat.

Wil jij ook méér genieten van je zwangerschap? Lees dan meer over mijn aanpak