Voor wie.

Meer rust en ontspanning tijdens je zwangerschap

Sandra Verdijck Massagepraktijk is er voor aanstaande mama’s die willen genieten van hun zwangerschap. Voor vrouwen die deze bijzondere tijd niet zomaar aan zich voorbij willen laten gaan. Voor vrouwen die uitkijken naar en blij worden van een moment van rust en ontspanning. Voor vrouwen die zich energiek en relaxed willen voelen.

Dit zijn vaak aanleidingen voor aanstaande mama’s om zich te laten masseren:

  1. Je wilt gewoon eens lekker ontspannen tijdens je zwangerschap. Je vindt tijd voor jezelf belangrijk. Even geen werk, klusjes of andere verplichtingen, maar alle aandacht voor jou en je kindje.
  2. Je wilt eindelijk weer eens een nacht lekker slapen. Door bekkenklachten lig je niet lekker meer en als je je omdraait in je slaap word je steeds wakker. En áls je dan een keer slaapt, schrik je wakker van de kuitkramp. Je kijkt er naar uit om uitgerust wakker te worden.
  3. Je bent snel moe, de zwangerschap vraagt veel van je lijf. Energie waar ben je? Na een dag werken lig je afgebrand op de bank.
  4. Je wilt meer rust in je hoofd en in je lijf. Stilzitten is niks voor jou. Zwanger zijn is geen ziekte, dus doe je het liefst dezelfde dingen als vóór dat je in verwachting was. Maar aan het eind van de dag voel je aan je lijf dat je te veel hebt gedaan.
  5. Je baalt van typische zwangerschapskwaaltjes zoals vocht vasthouden of rugpijn. Je wilt je fit voelen en genieten van je zwangerschap.
  6. Je maakt je zorgen, hierdoor voel je je weleens depri of gestresst. Je maakt je vaak zorgen over de baby of over de toekomst. Dat levert je stress op waar je van af wilt.

“Ik vond de zwangerschapsmassage echt zo lekker ontspannen. De ruimte is mooi en voelt warm. De tafel met buikuitsparing is een uitvinding zeg, wat heerlijk om weer even op mijn buik te kunnen liggen. De massage was fijn, gedoseerd, echt ontspannend. Dit had ik veel eerder moeten doen!

~ Kelly van Bergen ~

“De zwangerschapsmassage is me heel erg bevallen! Ik was onwijs ontspannen erna. Ik heb ook geen last meer gehad van mijn onderrug, dus dat is super fijn.”

~ Marije ~

“Ik zocht net dat uurtje voor mezelf en de baby, want ondanks dat ik lichamelijk geen grote klachten had voelt alles zwaarder en raak je vermoeider. De zwangerschapsmassage, met heerlijk ontspannen muziek op de achtergrond, zorgde er zelfs voor dat ik bijna in slaap viel!”

~ Vanessa Mol ~

Ben jij toe aan een massage?

Als (bijna) moeder is het vaak zoeken naar tijd voor jezelf. Thuis lukt dat niet altijd. Of je hebt last van klachten, die je aan wilt pakken. Een zwangerschapsmassage is voor vrouwen die voor zichzelf kiezen én hun kindje, omdat een ontspannen mama zorgt voor een ontspannen baby. Mijn klanten komen om deze redenen naar mijn praktijk. Even niets, even rust, gewoon genieten van een massage, samen met je kindje. Zodat je opgeladen, fit en ontspannen weer naar huis gaat.

Wil jij ook méér genieten van je zwangerschap?

Lees dan meer over mijn aanpak.

Cadeaubon

Iedereen verdient het om te genieten van een massage. Geef daarom je zus, vriendin, collega of moeder een massage cadeau. De cadeaubon is onbeperkt geldig.

Bestel hem snel