Referenties.

Reacties van klanten

Op deze pagina vind u het overzicht van alle klant reacties. Wilt u ook graag een review achter laten, neem dan contact op met mij.

Anke Heesakkers

“Zowel mijn hoofdpijn als nekklachten zijn een stuk minder geworden sinds ik naar Sandra ga voor de hoofdpijnmassage. Hele fijne praktijk!”

Sylvana van Wolferen

“Op aanraden van de verloskundige ben ik bij Sandra terecht gekomen voor zwangerschapsmassages. Dit heeft mij heel goed gedaan. De massages hebben ervoor gezorgd dat ik zowel mentaal als lichamelijk even helemaal kon ontspannen. Vervolgens had ik ook echt het gevoel dat ik er weer even tegenaan kon. Wat ik als heel prettig ervaren heb is dat, afhankelijk van wat er op dat moment speelt/welke klacht je hebt, de massage wordt afgestemd. Daarnaast is alles super netjes geregeld in de praktijk en voelde ik me vanaf het begin af aan erg op mijn gemak bij Sandra.”

Danielle Dekkers

“Hoe fijn! Na maanden niet meer op mijn buik te kunnen liggen, even een uurtje in m’n favoriete houding te liggen en dan helemaal zenn worden door de heerlijke zwangerschapsmassage! Met mijn 38 weken zwangerschap was ik echt even toe aan dit moment. Echt een aanrader dames!”

Ans 

“Inmiddels ben ik twee keer bij Sandra geweest voor een ontspanningsmassage. In een woord: geweldig! Sandra heeft de gave om je het gevoel te geven dat je alle persoonlijke aandacht van haar krijgt. Ze is oprecht geïnteresseerd in je. Dank je wel hiervoor.”

Danielle Langenhuijsen

“Gekozen voor het voordeelpakket van 5 massages van 60 minuten tijdens mijn zwangerschap! Ik heb genoten van iedere massage, je komt echt tot rust en je lichaam ontspant. Even een praatje voorafgaand aan de massage en daarna geeft Sandra ook aan lekker rustig te genieten en niet te blijven kletsen, zodat je ook even helemaal ontspant! Ik heb rug- en nekklachten en daar werd goed rekening mee gehouden! De massage wordt ook aangepast op de klachten die je op dat moment hebt. Echte aanrader!”

Myrthe Janssen

“Twee weken geleden heb ik genoten van een zwangerschapsmassage in een verzorgde en sfeervolle ruimte. Wat een fijne tafel. Ik heb weer eens lekker op mijn buik kunnen liggen en kunnen ervaren wat een zwangerschapsmassage kan doen. Ontspanning, even de tijd voor jezelf en je kleintje! Ik heb nu al weer zin in mijn volgende afspraak.”

Kelly van Bergen

“Ik vond de zwangerschapsmassage echt zo lekker ontspannen. De ruimte is mooi en voelt warm. De tafel met buikuitsparing is een uitvinding zeg, wat heerlijk om weer even op mijn buik te kunnen liggen. De massage was fijn, gedoseerd, echt ontspannend. Dit had ik veel eerder moeten doen!

Anne

“De ontspanningsmassage was heerlijk. Ik was helemaal zen na afloop. Sandra heeft een hele mooie praktijk en er hangt een goede sfeer. Jammer dat je niet dichterbij in de buurt zit.”

Jennifer Latten

“De zwangerschapsmassage is echt heel goed bevallen. Ik heb die nacht ook geslapen als een roosje.”

Linda van der Veen

“Ik had vooral last van hoofdpijn tijdens mijn zwangerschap, maar na de massage heb ik geen hoofdpijn meer gehad, dus dat was super. Ik raad het iedereen aan.”

Anne Bekkers

“Ik heb de massage als erg fijn ervaren. Ik zal ook zeker nog eens een afspraak plannen! Ook na de massage heb ik nog erg kunnen nagenieten van de ontspanning. Heel mijn lijf was ontspannen. Ook rondom mijn reuma heb ik geen extra klachten gehad. Al met al erg positief!”

Natasja Platschorre

“Ik vond het een hele fijne massage en ik ga jou ook zeker aanraden bij andere zwangere vriendinnen. Ik was heerlijk ontspannen na de massage en ik heb heerlijk geslapen. Ik voelde me herboren en het was fijn dat ik even van mijn lage rugpijn af was.”

Doret Hendriks

“De hotstonemassage is heel goed bevallen. Ik voelde me de hele dag heel relaxed en heb erg genoten van de warmte.”

Suzanne Ouwens

“De zwangerschapsmassage was heerlijk. Even helemaal ontspannen en tevens gaf het ontspanning aan mijn rug. Je ziet me zeker nog een keer terug!”

Hanneke van der Wijst

“De massage is goed bevallen. Was een heerlijk ontspannend gevoel in mijn lichaam en vooral bij mijn onderrug heeft het goed gedaan.”

Marloes van den Heuvel

“Ik heb genoten van de zwangerschapsmassage. Ik vond het vooral heerlijk ontspannend en dat gevoel heb ik meegenomen de dag in. Het masseren van mijn schouders en nek heeft me goed gedaan. Dat heeft echt verlichtend gewerkt.”

Ingrid Verkuijlen

“Ik vond de zwangerschapsmassage heerlijk en ik was echt helemaal ontspannen. Ik heb sindsdien goed geslapen en voel me energieker.”

Loes Raijmakers

“Ik vond de zwangerschapsmassage heerlijk. De beste massage die ik ooit heb gehad. Ik was volledig ontspannen en dat lukt tegenwoordig erg moeilijk. Ik heb daarom weer een nieuwe afspraak ingepland.”

Iris Kollenburg

“De zwangerschapsmassage was super. Ik merkte toch wel hoe onbewust je lichaam al behoorlijk belast is (en wordt) door de zwangerschap. Mijn lichaam voelde vooral lichter na de massage.”

Sanne Selten

“De zwangerschapsmassages gaven mij een heerlijk ontspannen gevoel, echt een verwenmoment en dit zorgde voor een uitgerust lichaam en geest. Een massage terwijl je op je buik ligt, wat kun je dat missen tijdens je zwangerschap. Sandra heeft mij echt door de zwangerschap heen geholpen. Als ik voor een massage was geweest kon ik eindelijk een nacht wat beter slapen en overdag makkelijker bewegen en dat is zo belangrijk tijdens de zwangerschap. Tevens houdt Sandra erg goed rekening met je persoonlijke wensen. Ze is behulpzaam en neemt alle tijd voor je. Zeker een aanrader als je gedurende je zwangerschap even wilt genieten of als je iemand anders zo’n moment cadeau wilt doen.”

Manon van Beers

“Ik was heerlijk ontspannen na de zwangerschapsmassage. Dit merkte mijn man ook. Erg fijn! Ik vind Sandra ook heel professioneel. De manier hoe ze met mij om ging, hoe ze de tijd nam en haar super duidelijke (en rustige) manier van alles uitleggen was ook super fijn! Heel jammer dat je zo ver weg woont! Als we weer in de buurt zijn, komen we zeker nog een keer genieten.”

Marije

“De zwangerschapsmassage is me heel erg bevallen! Ik was onwijs ontspannen erna. Ik heb ook geen last meer gehad van mijn onderrug, dus dat is super fijn.”

Linda van Hout

“De zwangerschapsmassage vond ik heel erg ontspannend. Het verlichtte de spanning in mijn benen (waardoor ik voorheen soms bijna kramp kreeg) en ik heb die nacht erg goed geslapen.”

Suzanne van Schadewijk

“Ik vond de zwangerschapsmassage ook nu weer ontzettend fijn. Het is voor mij echt een uur waarin ik even helemaal de tijd heb voor mezelf en mijn lichaam. Ik ga met een ontspannen gevoel (in mijn hoofd en lijf) weer bij Sandra weg! Ik kijk nu al weer uit naar de volgende afspraak.”

Sanne van den Berg

“Voor mij is zwangerschapsmassage een moment van ontspanning, omdat ik weinig tot geen tijd nam voor mezelf. Na de massage voelde ik dat mijn rug soepeler was, dat was voor het bewegen weer fijn. Zeker een aanrader voor iedereen, al is het maar om even te ontspannen en een rustmomentje te pakken. Ik ga zeker nog een keertje terug naar Sandra.”

Ilse Rovers

“Vooral de dag van de massage is altijd heel relaxed. Ik merk dat ik de hele dag ontspannen blijf na een massage. De ruimte en de manier waarop Sandra de massage geeft vind ik heel prettig (muziek, temperatuur, niet praten e.d.) Ik kom echt helemaal tot rust.”

Marriët Willems

“De speciale tafel met ruimte voor je groeiende buik en borsten was ideaal (zeker voor een fervent buikslaper zoals ik) en de massages waren heerlijk ontspannend. Nadat ik thuis kwam van de eerste massage viel ik als een blok in slaap om de volgende dag direct weer een massage te boeken.”

Femke van der Aa

“Ik voelde me meteen op mijn gemak bij Sandra. Ik heb enorm genoten van de massages en kon op die momenten even alles van me af laten vallen en heerlijk ontspannen.”

Thea Pansier

“Tijdens mijn zwangerschap had ik last van vermoeide benen. Tijdens de massage voelde ik zo de druk van mijn benen afgaan en kreeg ik het gevoel dat ik de 4 daagse nog kon lopen. Terwijl ik vóór de massage niks anders wilde dan op de bank liggen met mijn benen omhoog.”

Tamara Palmer

“De zwangerschapsmassages van Sandra zijn zeker een aanrader. Voor mij waren het zeer fijne uurtjes me-time.Ik vond soms zelfs twee weken te lang duren om de volgende massage te boeken.

Lian Welzen

“Tijdens de massage werd ook ons kleintje eindelijk eens rustig. Mijn buik was echt heel groot en zelf ben ik maar klein, maar door de massagetafel met de uitsparing voor m’n buik voelde ik direct een verlichting. Voor zowel mijn buik als mijn rug.”

Carla Doeleman

“Mijn eerste afspraak vond ik best spannend. Ik bijna bloot en dan ook nog iemand die aan mijn lijf zit….. Na 5 minuten massage was ik om! Niks eng, niks spannend, maar wel gewoon heel fijn. Geen strakke spieren meer in nek, schouders en rug! Dat voelt echt heel anders.”

Anke van den Heuvel

“Een massage bij Sandra is zeker aan te raden, zeker om de laatste loodjes te verlichten en een prima manier om jezelf eens te laten verwennen. Na de massage heb ik altijd weer een ontzettende stoot energie, waardoor ik alles weer aan kan!”

Franka Jonkers

“Ik had al een tijdje last van mijn spieren, geen echte spierpijn, maar meer een beetje zeurderig gevoel in mijn schouders, bovenarmen en onderrug. Sandra maakt mijn spieren lekker los, ik ben heerlijk ontspannen na haar behandeling.”

Evelien van Boekel

“Ik hield veel vocht vast tijdens mijn zwangerschap. Sandra masseerde daarom niet alleen mijn rug, maar ook mijn benen, voeten, armen en handen. Zo kon ik er weer een aantal dagen tegen aan.”

Vanessa Mol

“Ik zocht net dat uurtje voor mezelf en de baby, want ondanks dat ik lichamelijk geen grote klachten had voelt alles zwaarder en raak je vermoeider. De zwangerschapsmassage, met heerlijk ontspannen muziek op de achtergrond, zorgde er zelfs voor dat ik bijna in slaap viel!”

Cadeaubon

Iedereen verdient het om te genieten van een massage. Geef daarom je zus, vriendin, collega of moeder een massage cadeau. De cadeaubon is onbeperkt geldig.

Bestel hem snel