Privacyverklaring

Sandra Verdijck Massagepraktijk hecht veel waarde aan de bescherming van je persoonsgegevens. In deze Privacyverklaring wil ik heldere en transparante informatie geven over hoe ik omga met persoonsgegevens. Ik doe er alles aan om je privacy te waarborgen en ga daarom zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Sandra Verdijck Massagepraktijk houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Sandra Verdijck Massagepraktijk is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

 

Persoonsgegevens die wij verwerken

Sandra Verdijck Massagepraktijk verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

 

  • Voor- en achternaam
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Eventuele overige persoonsgegevens die je actief verstrekt, bijvoorbeeld telefonisch of tijdens het intakegesprek


Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Sandra Verdijck Massagepraktijk verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

 

  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Je te informeren over wijzigingen van onze diensten
  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of uitnodigingen
  • Om vast te stellen of (en zo ja, welke) massage geschikt is voor je
  • Om een overzicht te hebben van de gevolgde cursussen/massages

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

 

  • De overeengekomen opdracht


Minderjarigen

Wij verwerken enkel en alleen persoonsgegevens van minderjarigen (personen jongen dan 16 jaar) indien daarvoor schriftelijke toestemming is gegeven door de ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger.

 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Wij bewaren je persoonsgegevens zolang je klant bent van Sandra Verdijck Massagepraktijk, danwel op grond van de wet is vereist. Nieuwsbriefabonnees kunnen zich te allen tijde uitschrijven via de afmeldlink onderaan de mail. Je gegevens worden dan verwijderd.

 

Delen van persoonsgegevens met derden

Sandra Verdijck Massagepraktijk verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Wij maken gebruik van een derde partij voor:

 

  • Het online boekingssysteem voor het inplannen van afspraken
  • Het verzorgen van de financiĆ«le administratie
  • Het versturen van nieuwsbrieven

Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, hebben wij een verwerkersovereenkomst gesloten om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens.

 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Sandra Verdijck Massagepraktijk gebruikt Google Analytics en cookies, die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan de website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Sandra Verdijck Massagepraktijk en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Wij kunnen jou vragen om je te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek.

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Sandra Verdijck Massagepraktijk neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met Sandra Verdijck Massagepraktijk via onderstaande contactgegevens.

 

Klachten

Sandra Verdijck Massagepraktijk wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

Vragen

Heb je naar aanleiding van deze privacyverklaring nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op.

 

Contactgegevens

Sandra Verdijck Massagepraktijk

Broeksteen 17

5411 BV Zeeland

06-45754934

info@sandraverdijck.nl

www.sandraverdijck.nl