Over Sandra

Hallo, ik ben Sandra Verdijck. Op deze pagina vertel ik je wat meer over mijzelf en mijn praktijk.

Mijn keus voor zwangerschapsmassage

In 2011 heb ik mijn massagepraktijk opgericht om (aanstaande) mama’s ontspanning te bieden in hun (vaak drukke) leven. Toen ik zelf voor het eerst zwanger was merkte ik hoe fijn het is om juist tijdens die periode gemasseerd te worden. Het gaf mij rust en ontspanning en ik vond het prachtig om te voelen hoe mijn kindje reageerde op de massage. Ik heb zelf twee fijne zwangerschappen gehad met weinig klachten, maar mijn derde zwangerschap vond ik lichamelijk best zwaar.

Ik wens elke vrouw een fijne en relaxte zwangerschap toe! Daarom heb ik mij gespecialiseerd op het gebied van zwangerschapsmassage. Ik vind het bijzonder om een steentje bij te mogen dragen aan een ontspannen zwangerschap. Wat ik speciaal vind is dat ik eigenijk niet één, maar twee mensen masseer, want het kindje profiteert ook van de massage.

Massage voor mama’s

Als moeder van drie geweldige jongens weet ik dat het zoeken is naar tijd voor jezelf. Hoe lief, mooi en leuk je kind ook is, het moeder-zijn kan best zwaar zijn en het vraagt heel wat van je lijf. Daarom kun je in mijn praktijk ook na je bevalling terecht voor bijvoorbeeld een mama massage of ontspanningsmassage.


Wat je van mij kunt verwachten

Ik ben geïnteresseerd in hoe het met je gaat en wat je wensen zijn. Je wordt ontvangen in een mooie, rustige praktijk. Je krijgt een massage die met aandacht wordt gegeven, helemaal op jou afgestemd, want dat verdien je. Tijdens dat ene uurtje dat je jezelf gunt, ben je verzekerd van een professionele massage.

Ik ben ingeschreven bij het Netwerk van KIOM masseurs. Daarnaast ben ik docent bij Massage Opleidingsinstituut KIOM. Ik verzorg daar de cursus zwangerschapsmassage. Ook ben ik docent babymassage.

Heb je nog vragen of wil je een afspraak inplannen? Neem dan contact op met mij.

Cadeaubon

Iedereen verdient het om te genieten van een massage. Geef daarom je zus, vriendin, collega of moeder een massage cadeau. De cadeaubon is onbeperkt geldig.

Bestel hem snel