Ontspanningsmassage

Laat je lichaam en geest tot rust komen en geniet van een ontspanningsmassage. Een ontspanningsmassage maakt spieren, pezen en gewrichten soepeler. De bloedsomloop verbetert en afvalstoffen worden afgevoerd. Door de ontspanning van het lichaam verminderen klachten zoals hoofdpijn, vermoeidheid, slapeloosheid, stress, spierpijn, gewrichtspijn, rug- en nekklachten.

Ook voor “nieuwe” mama’s

Een ontspanningsmassage is ook een echte aanrader als je pas geleden een baby hebt gekregen. Misschien ben je moe door de gebroken nachten, heb je last van stemmingswisselingen, hoofdpijn of van pijnlijke spieren door het dragen en voeden van je baby. Een ontspanningsmassage helpt om sneller te herstellen na je bevalling. Je spieren worden soepeler en je hebt minder last van vermoeidheid en hormonen. Het is een rustpunt in deze bijzondere, maar drukke periode. Vier weken na de bevalling mag je weer gemasseerd worden. Bij een keizersnede na ca. zes weken.

“Inmiddels ben ik twee keer bij Sandra geweest voor een ontspanningsmassage. In een woord: geweldig! Sandra heeft de gave om je het gevoel te geven dat je alle persoonlijke aandacht van haar krijgt. Ze is oprecht geïnteresseerd in je. Dank je wel hiervoor.”

~ Ans  ~

“De ontspanningsmassage was heerlijk. Ik was helemaal zen na afloop. Sandra heeft een hele mooie praktijk en er hangt een goede sfeer. Jammer dat je niet dichterbij in de buurt zit.”

~ Anne ~

Mogelijkheden

Je kunt kiezen uit een ontspanningsmassage van:

Ontspanningsmassage

30 minuten € 45.00

Ontspanningsmassage

60 minuten € 75.00

Ontspanningsmassage

90 minuten € 105.00

Afspraak maken

Klik hier om eenvoudig en snel een afspraak te plannen in de online agenda.

Cadeaubon

Iedereen verdient het om te genieten van een massage. Geef daarom je zus, vriendin, collega of moeder een massage cadeau. De cadeaubon is onbeperkt geldig.

Bestel hem snel