Iedereen aan de Flowee, de trendy spijkermat

Ik heb iets nieuws ontdekt. Nou ja nieuw… Je kunt het vergelijken met het spijkerbed en dat bestaat al heel lang. Maar anno 2012 heeft het spijkerbed een nieuwe, trendy look gekregen, met de naam Flowee

De meer dan 5000 lotuspuntjes op de spijkermat stimuleren de zenuwuiteinden en bloedsomloop van je lichaam. Het lichaam maakt hierdoor, net zoals bij een massage, zelf de hormonen oxytocine en endorfine aan. Deze hormonen zorgen voor ontspanning, pijnverlichting en gevoel van euforie.

De Flowee belooft:

Dat wilde ik testen

De Flowee is een vrolijk gekleurde mat. De lotusbloempjes zien er lief uit, maar schijn bedriegt, want als ik met mijn rug op de mat ga liggen voelen de bloempjes scherp aan. Dat gevoel trekt gelukkig snel weg en ik voel dat mijn lichaam ontspant. Een aangename tinteling blijft over. Na een kwartier rol ik het matje op en plaats het onder mijn nek. Ondertussen luister ik naar een rustgevende cd en ja hoor, ik val in slaap. De volgende dagen herhaal ik dit relaxte ritueel. Ik had al een paar dagen last van mijn nek en die voelt nu weer beter aan.

Mooie aanvulling

Voor mij is de Flowee ideaal om te ontspannen na een dag werken. Iedereen zou een Flowee in huis moeten hebben. Puur voor de ontspanning of voor die ene plek waar je zo snel last van krijgt bij stress, inspanning of een verkeerde houding. Het gebruik van de Flowee is een goede aanvulling op je massagebehandelingen. Je kunt de Flowee bij mij in de praktijk bestellen.

Kijk voor meer informatie op www.flowee.nl.

Cadeaubon

Iedereen verdient het om te genieten van een massage. Geef daarom je zus, vriendin, collega of moeder een massage cadeau. De cadeaubon is onbeperkt geldig.

Bestel hem snel