Nieuwe energie door massage

Even een uurtje voor jezelf. Wat kan je daar naar verlangen op drukke dagen als je van hot naar her rent en wanneer het nog lang geen weekend is. Je hebt vast een flinke to-do lijst voor vandaag. Op tijd opstaan, kinderen naar school, werken, kaartje versturen naar een jarige, vriendin niet vergeten te bellen, boodschappen doen, koken, sporten of een vergadering…

Gelukkig heb je ’s middags een massage afspraak, even energie opdoen en ontspannen tegelijk.

 

Portie energie

Veel mensen nemen ’s avonds een massage, dat is natuurlijk heerlijk, want eenmaal thuis hoef je niets meer te doen en kun je lekker ontspannen in slaap vallen. Maar juist als je een drukke dag (of week) voor de boeg hebt is het aan te raden om je ’s ochtends of ’s middags te laten masseren: je krijgt er een portie energie van!

 

Fris en fit

0bf48ddd78.jpg

Na een massagebehandeling overdag voel je je niet sloom, integendeel, je kunt de hele wereld weer aan. Door de massage kunnen spanningen worden losgelaten en wordt er nieuwe energie vrijgemaakt, waardoor je lichaam zich weer fris en fit voelt.

 

Geurtje erbij?

Ook de massage olie of etherische olie wordt aangepast. Overdag gebruik ik vaak geuren als palmarosa, marjolein, citrus en rozemarijn. Palmarosa verheldert de geest en is goed tegen stress en uitputting. Marjolein werkt ontkrampend en is goed bij spierpijn en nerveuze spanning. Citrus verfrist en activeert de stofwisseling van de huid. Rozemarijn werkt concentratieverhogend, helpt bij vermoeidheid en is activerend.

 

Energie shot

Kun jij wel een energie shot gebruiken? Laat je dan eens overdag masseren, dan voel je je om 17.00 uur niet moe en uitgeblust, maar energiek en vitaal.

  

Copyright 2012 door Sandra Verdijck