Gratis tips

In mijn artikelen ga ik dieper in op massagebehandelingen, schrijf ik over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van massage en ontspanning en geef ik tips om jezelf goed te voelen.

 

 

Het is heel leuk om je baby te masseren, maar je wilt niet dat je baby naderhand onder de rode uitslag zit. In dit artikel vertel ik welke...

Lees meer

Heb jij er weleens over nagedacht om je te laten masseren tijdens je zwangerschap? Maar hoe kies je een massagepraktijk? Waar moet je precies op...

Lees meer

Op je voeten zitten drukpunten die in verbinding staan met de baarmoeder. Is een voetmassage dan wel veilig als je zwanger bent?

Lees meer

Zodra je 1 voet buiten de massagepraktijk zet is de ontspanning verdwenen? Met deze tips niet.

Lees meer

Ik wil je motiveren om wat vaker aan jezelf te denken. Massage is namelijk meer dan een uurtje rust. Het is een boost voor je gezondheid.

Lees meer

Help, je bent ziek! Wat doe je met je massage afspraak? Verzetten of toch door laten gaan?

Lees meer

Een hoofdmassage is heel ontspannend, geeft energie, kan hoofdpijn verminderen en kan zelfs de haargroei stimuleren. Doen dus!

Lees meer

Geef je partner vandaag eens al jouw aandacht... geef hem/haar een massage! Ik heb de do's en don'ts voor je op een rijtje gezet.

Lees meer

Wat een massage nóg completer en succesvoller maakt is de keuze voor een bepaalde massage olie. Massage olie is namelijk meer dan alleen een lekker...

Lees meer

5 tips om je sneller te ontspannen tijdens een massage, zodat je al aan het begin van je massage een diepgaande ontspanning ervaart.

Lees meer