De kracht van volle maan en hotstones

Bij volle maan denk je aan mysterie, wijsheid en oude verhalen, maar de maan heeft ook grote invloed op de getijdenwerking van eb en vloed. Als de maan in volle glorie aan de hemel staat zijn de krachten van de maan het grootst. Hotstones worden bij volle maan buiten gelegd om weer energetisch op te laden. Zo krijgen de stenen hun kracht terug.

Vulkanisch gesteente

Hotstones zijn gladde basaltstenen. Basalt is een dicht vulkanisch gesteente en houdt hierdoor goed warmte vast. De stenen bevatten energierijke mineralen als calcium, magnesium en ijzer. Ons lichaam heeft deze mineralen nodig voor de stofwisseling. De stenen dragen hun energie en krachten over aan de ontvanger van een hotstonemassage. Als de stenen veel worden gebruikt, maar niet energetisch gereinigd raken de stenen energetisch vervuild en vermindert hun kracht. Sommige klanten worden hier moe van.

Opladen

Om de energie/kracht van de hotstones te behouden reinig ik de stenen na elke massage (ook vanuit hygienisch oogpunt) en leg ik ze bij volle maan buiten in het gras. Vervuilde energie wordt door de aarde afgevoerd en de stenen krijgen nieuwe energie van de maan.

Bijzondere maan

Elk jaar heeft 12 of 13 volle manen. Slechts 7 keer in de 19 jaar is er een 13e volle maan. In 2011 is er zo’n 13e volle maan op 10 december, bijzonder! Een 13e volle maan wordt de boommaan genoemd en staat in het teken van loslaten: laat iets los als het nodig is om ruimte te maken voor iets anders.  

Meer informatie over hotstonemassage

Een hotstonemassage is een massage met warme stenen. De temperatuur van de stenen waarmee wordt gemasseerd ligt rond de 45 graden. De warme basalt stenen worden eerst op je lichaam geplaatst om hun warmte in de onderliggende weefsels te verspreiden. Daarna masseer ik je lichaam met de warme stenen.

De toepassingsgebieden van een hotstonemassage zijn:

Wie weet wat deze volle maan jou gaat brengen. Mijn hotstones liggen in ieder geval lekker buiten, zodat jij straks kunt genieten van een heerlijke hotstonemassage. 

Cadeaubon

Iedereen verdient het om te genieten van een massage. Geef daarom je zus, vriendin, collega of moeder een massage cadeau. De cadeaubon is onbeperkt geldig.

Bestel hem snel