Welke massage past bij jou?

Op deze pagina vind je een beknopt overzicht van alle massages. Kies de massage die het beste bij je past en lees er meer over.

Zwangerschapsmassage

Speciaal voor aanstaande mama's. Een zwangerschapsmassage verlicht typische zwangerschapsklachten, zoals vocht vasthouden, kuitkramp en slecht slapen en zorgt voor meer rust en ontspanning. Lees meer over de zwangerschapsmassage.

Mama massage

Speciaal voor vrouwen die een kindje hebben gekregen. Een mama massage ontspant de spieren die je nu extra gebruikt door het dragen en voeden van je kindje. Het is een rustpunt in deze drukke periode. Lees meer over de mama massage.

Ontspanningsmassage

Voor iedereen die niet zwanger is, maar wel goed voor zichzelf wil zorgen. Door een ontspanningsmassage verminderen klachten zoals hoofdpijn, stress en rug- en nekpijn. Lees meer over de ontspanningsmassage.

Cursus Babymassage

Een cursus voor jou en je baby. Je leert hoe je je baby een heerlijke massage geeft, zodat je met eigen handen de ongemakken van je kindje verzacht en tegelijkertijd jullie band verdiept. Lees meer over de cursus babymassage.

Hotstonemassage

Een massage met warme olie en warme stenen. Voor stressvermindering, ontspanning van stijve spieren en een betere doorbloeding. Ideaal als het buiten koud is. Lees meer over de hotstonemassage.

Vlindermassage

Laat spanningen en blokkades los, kom dichter bij jezelf en voel je meer in balans met de zachte vlindermassage. Door zijn zachtheid is deze massage ook geschikt voor zwangeren. Lees meer over de vlindermassage.

 

KIOM massage

Zorgt voor een diepe ontspanning en brengt je energie weer in balans. Lees meer over de KIOM massage.

Vriendinnenarrangement

Samen met 1 of 2 vriendinnen ontspannen en genieten. Lees meer over het vriendinnenarrangement.

Voordeelpakket

Speciaal voor jou als je regelmatig én voordelig wilt genieten van een massage. Lees meer over het voordeelpakket.

Gratis telefonisch twijfelgesprek

Als je twijfelt of een massage bij je past en/of een massage je klachten voldoende kan verlichten bied ik je een gratis telefonisch twijfelgesprek aan. Lees meer over het twijfelgesprek.