Tijdelijke actie: Purple Rose Massage (Moederdagtip)

Het leven is al druk genoeg, dus verwen jezelf en droom even weg tijdens de Purple Rose Massage. Roos heeft niet alleen een positieve invloed op de droge en gevoelige huid, maar werkt ook heel ontspannend. De Purple Rose Massage is ook geschikt voor aanstaande mama's.

Rozen

Als je de massageruimte binnenkomt ruikt het al heerlijk naar rozen. 

De massage

De massage duurt 60 minuten. Je mag zelf kiezen wat je graag gemasseerd wilt hebben. Laat bijvoorbeeld de hele achterzijde masseren, eventueel gecombineerd met een uitgebreide gezichts- of voetmassage.

 

De massage olie

Je wordt gemasseerd met Purple Rose Massage olie, met onder andere Roos Turkije, Roosgeranium uit Egypte en Rozenhout uit BraziliĆ«. Deze zacht geurende rozenolie is gemaakt van rozenblaadjes en werkt opbeurend, is goed tegen stress en verzacht rimpels en een droge huid. Purple Rose is de speciale huidverzorgingslijn van Volatile. 

Cadeautje

Als cadeautje krijg je na de massage een Purple Rose Kuurmasker mee naar huis (zolang de voorraad strekt). Zo kun je thuis je huid ook verwennen. Het is een diepwerkend gezichtsmasker. Het verkwikt en verzorgt de huid, versterkt het bindweefsel, activeert de doorbloeding en verbetert de zuurstofopname van de huid. Het masker is ook geschikt voor de overgevoelige huid. 

Goed om te weten

De Purple Rose Massage is een tijdelijke actie. Je kunt de Purple Rose Massage inplannen in de online agenda t/m 31 mei 2019. Het maakt niet uit of de massage plaatsvindt over 3 dagen of over 3 maanden, als je de behandeling maar uiterlijk 31 mei 2019 inplant in de online agenda.

Gun jij jezelf of iemand anders de Purple Rose Massage?

Klik dan hier om eenvoudig en snel de Purple Rose Massage in te plannen in de online agenda. Kies een dag en tijd die jou het beste uitkomt. Je onvangt per mail een bevestiging van je afspraak. Vooraf betalen is niet nodig Je betaalt na afloop van de massage. Een cadeaubon bestellen is ook mogelijk. Deze stuur ik (zonder verzendkosten) per post naar je toe. Klik hier voor meer informatie over cadeaubonnen.

Purple Rose Massage van 60 minuten (50 euro)