Ervaar de diepgaande warmte van een hotstonemassage, waardoor je volledig ontspant

Herken je 1 of meer van onderstaande situaties? Dan raad ik je aan om voor een hotstonemassage te kiezen.

Heb je het snel koud? Je hebt vaak last van koude handen of koude voeten. Om je behaaglijk te voelen moet je meer of dikkere kleding dragen en de verwarming of de kachel staat altijd extra hoog bij jou.

Heb je last van stress of voel je je gespannen? Je hebt het druk en neemt weinig tijd voor jezelf. Dit zorgt ervoor dat je regelmatig hoofdpijn hebt, slecht slaapt, last hebt van je spijsvertering of snel geïrriteerd bent.

Heb je last van pijnklachten die je in de weg zitten? Door bijvoorbeeld zwaar werk, veel achter de computer zitten of autorijden heb je last van stijve of vermoeide spieren in de rug of benen.

Of je hebt gewoon zin om eens een ander type massage uit te proberen dan je gewend bent.

"Ik ben Sandra Verdijck en ik ben een eersteklas koukleum. Ik heb niet voor niets een beroep gekozen waarbij het altijd lekker warm is en ik gewoon in een t-shirt kan werken. 's Avonds met een dekentje op de bank? Heerlijk! Een foute fleecetrui in de winter? Ja hoor! Een nét iets te warm bad? Draai die warme kraan nog maar even open ;-). Met een hotstonemassage warm je heerlijk op. Bovendien masseer ik met mijn volledige aandacht, waardoor ik kan voelen waar de spanning zit en waar de energie niet in evenwicht is. Hierdoor krijg jij de massage die het beste bij je past.

De warmte en druk van de hotstones dringen diep door in het lichaam waardoor: 

  • spanningen verlichten
  • je lekker opwarmt
  • je direct ontspant en meer in balans bent

De voordelen van een hotstonemassage

Je hebt minder pijn. Door de combinatie van warmte, druk en beweging van de stenen werkt de massage dieper in op de spieren, waardoor stijve spieren ontspannen.

Je warmt van binnen en buiten op, doordat e
en hotstonemassage de doorbloeding en warmtehuishouding in je lichaam bevordert. De warmte blijft niet alleen aan de oppervlakte van de huid, maar dringt diep door, waardoor je ook van binnen opwarmt.

Je voelt je rustig en ontspannen en bent meer in balans. Warmte, massage, energie, heerlijk geurende massage olie, tijd voor jezelf... bij een hotstonemassage komt het allemaal samen, wat zorgt voor totale ontspanning.


Reacties van klanten

"De hotstonemassage is heel goed bevallen. Ik voelde me de hele dag heel relaxed en heb erg genoten van de warmte. Sowieso is elke massage bij jou genieten, en dan niet alleen de massage zelf, maar ook de fijne manier waarop je mij ontvangt." Doret Hendriks 


Deze elementen maken van jouw hotstonemassage een geweldige ervaring 

  • Je wordt ontvangen in een warme, sfeervolle massagepraktijk.
  • Tijdens de massage lig je op een comfortabele massagetafel. Je wordt toegedekt met een zachte, warme doek en eventueel nog een dekentje.
  • De massage olie is lekker warm.
  • De temperatuur van de basalt stenen waarmee ik je masseer, ligt rond de 45 graden. De warme stenen worden eerst op je lichaam geplaatst om hun warmte in de onderliggende weefsels te verspreiden. Daarna word je gemasseerd met de warme stenen.
  • De hotstones worden na elke massage vanuit hygiënisch oogpunt grondig gedesinfecteerd, maar ze worden ook regelmatig energetisch gereinigd, zodat de stenen hun kracht behouden.

Goed om te weten

Indien de buitentemperatuur 25 graden of hoger is geef ik geen hotstonemassage. Een hotstonemassage is niet geschikt voor zwangere vrouwen.

 

Hotstonemassage heeft zijn oorsprong in Hawaii. De eilandbewoners ontwikkelden een prachtige en effectieve massage met gladde vulkanische stenen. Om deze massage te ervaren hoef je gelukkig niet helemaal naar Hawaii af te reizen, maar kun je gewoon in mijn praktijk terecht:

Hotstonemassage van 60 minuten
De gehele achterzijde wordt gemasseerd met de hotstones.
55 euro

Hotstonemassage van 90 minuten
Zowel de voor- als achterzijde wordt gemasseerd met de hotstones. Je kunt er ook voor kiezen om de hotstonemassage te combineren met een ontspanningsmassage. We bespreken voorafgaand aan de massage wat jouw wensen zijn.
79 euro


Ben je er klaar voor om je onder te dompelen in warmte en ontspanning?

Klik dan hier om eenvoudig en snel jouw hotstonemassage in te plannen in de online agenda. Kies een dag en tijd die jou het beste uitkomt. Je ontvangt per mail een bevestiging van je afspraak. Vooraf betalen is niet nodig. Je betaalt na afloop van je massage.

Tot gauw!
Sandra Verdijck

PS Stop met bibberen! Warm je van binnen en buiten op. Klik hier om direct een afspraak voor jezelf in te plannen in de online agenda.