Prive workshop Babymassage bij Buikkrampjes - Weg met die vervelende krampjes

Het kan hartverscheurend zijn als je baby last heeft van buikkrampjes. Je baby heeft pijn en huilt (of krijst) en is ontroostbaar. De Babymassage bij Buikkrampjes is een korte massage waarmee je de krampjes en de pijn van je baby vermindert, verlicht of zelfs oplost. Ook als je baby een moeizame ontlasting heeft biedt deze massage uitkomst.

Waarom een privé workshop

De Babymassage bij Buikkrampjes maakt onderdeel uit van de Cursus Babymassage (5 bijeenkomsten van 1,5 uur). Maar misschien heb je geen tijd of zin om een hele cursus te volgen of komen de cursusdagen niet goed uit of wil je liever niet in een groep of wil je niet wachten tot de cursus start, maar nu actie ondernemen om iets aan die krampjes te doen... Daarom bied ik deze privé workshop aan. In 1 uur tijd leer ik je alle ins en outs van Babymassage bij Buikkrampjes.

Inhoud van de workshop Babymassage bij Buikkrampjes

  • Je leert de zes signalen van darmkrampjes herkennen.
  • Je leert welke massagetechnieken je kunt toepassen om de krampjes te verlichten.
  • Je leert stap voor stap de speciale boze-buikjes-massage.
  • Je oefent de massage meteen met je kindje.
  • Ik geef je tips over hoe en wanneer je de Babymassage bij Buikkrampjes het beste toe kunt passen.
  • Het is een privé workshop. Dit betekent dat er geen andere ouders bij zijn. Alleen jij, je baby en ik. Je partner mag uiteraard ook mee. Zo heb ik alle aandacht voor jullie en kan ik heel gericht op jullie situatie inzoomen.
  • Als je naderhand nog vragen hebt of tegen iets aan loopt mag je altijd contact met mij opnemen.

Reacties van klanten

"Mijn dochter was nog te jong (2 weken) om een volledige cursus Babymassage te volgen, maar ze had wel veel last van krampjes en harde ontlasting. Ik voelde me zo machteloos. Ik heb daarom bij Sandra de privé workshop Babymassage bij Buikkrampjes gevolgd. Tijdens de workshop moest mijn dochter al scheetjes laten. Door de massage komt haar ontlasting echt los en heeft ze nog maar af en toe krampjes. Het is ineens een heel ander kind, zo fijn. We merken het meteen als we onze dochter minder masseren, dan wordt haar ontlasting weer harder en krijgt ze meer krampjes. Het is zo fijn dat we nu iets kunnen doen."
Djenny van den Heuvel


De workshop duurt 1 uur en vindt plaats in mijn praktijk, waar we in alle rust kunnen masseren. Ik bied deze workshop aan voor 55 euro.

Wil je ook iets doen aan die vervelende krampjes, zodat je baby minder pijn heeft en er meer rust is in huis?

Plan dan via een de online agenda een dag en tijd in die jou het beste uitkomt. Je ontvangt per mail een bevestiging van je afspraak. Vooraf betalen is niet nodig. Je betaalt na afloop van de workshop.